Energie activatie healing

Universal Consciousness Energie Activation 

Bij je geboorte staan al je energiebanen en chakra's open en hebben als het ware onzichtbare lijntjes met het universum.
Door de jaren heen worden die energiebanen, lijnen en chakra's als het ware dichtgeknepen, waardoor je energie niet goed meer stroomt.
Dat komt door onder andere het opbouwen van je ego, stress of nare ervaringen.

Een energie activatie is een zeer krachtige vorm van healing.
Al je energiepunten, lijnen en chakra's worden energetische weer geactiveerd en open gezet zoals bij je geboorte, je oorspronkelijke kosmische blauwdruk wordt hersteld

Een activatie wordt maar 1 maal ik het leven gegeven. 

 

Voor wie is een energie activatie bedoeld? 

Een energie activatie is goed voor een ieder boven de 18 die er bewust voor kiest.
Voorafgaand aan een activatie wordt er altijd  meerdere energie healing sessies gedaan waarbij je energiesysteem wordt opgeschoond en voorbereid op de activatie.
Een activatie bestaat uit 2 delen/behandelingen met een tussen tijd van maximaal 2 nachten.

Resultaten energie activatie

De resultaten verschillen erg per persoon doordat een ieder uniek is en in een eigen levensproces zit. 
De een geneest van lichamelijke kwalen, een ander (zonder lichamelijke klachten)heeft minder last  van emotionele blokkades, waardoor het zelfvertrouwen een boost krijgt.
Of iemand heeft al veel trauma's en emotionele blokkades opgelost en maakt een sprong in spirituele groei en gaat aan de slag om zijn spirituele gave te ontwikkelen.
Maar niet iedereen ervaart het zo extreem, ook zijn er mensen die wel wat ervaren, wat beter in hun vel zitten en verder niet.
Zelf heb ik na een activatie ervaren dat de energie tijdens het geven van een healing nog beter door mijn handen voel stromen en krachtiger is geworden. Ook kan ik veel beter tegen  kou kan dan ervoor en ben mijn bewust geworden van mijn gaven. 

Een activatie komt de dagen erna langzaam opgang(als een trein) en kan tot maximaal een half jaar door werken.  
een activatie is geen vervanging van reguliere medische zorg.